Diensten – Livestream en Registraties

Livestream switcher apparaat in gebruik

Verbreed je bereik met onze met onze livestreamservices. Bereik een wereldwijd publiek en creëer betrokkenheid door jouw evenement of presentatie online uit te zenden. Of het nu gaat om bedrijfslanceringen, conferenties of speciale evenementen. Wij leveren professionele livestreams die een blijvende indruk achterlaten.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Event Livestream

DISTINCT Media brengt evenementen rechtstreeks naar jouw publiek met event livestreams. Met onze kennis en technologie verzorgen wij uitgebreide online ervaringen voor speciale gelegenheden. Of het nu gaat om bedrijfslanceringen, conferenties, of feestelijke evenementen. Onze event livestreams vangen de energie en emotie van het moment, en bereiken een breder publiek. Ontdek de kracht van DISTINCT event livestreams en breng jouw evenement naar nieuwe hoogten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een uitzending die blijft hangen.

Webinar

DISTINCT Media verzorgt boeiende en resultaatgerichte webinars die online communicatie naar een nieuw niveau tillen. Met onze uitgebreide ondersteuning creëren we interessante webinar die jouw boodschap helder overbrengt en interactie bevordert. Of het nu gaat om zakelijke presentaties, trainingssessies of interactieve workshops. Onze webinars bieden een krachtig platform om jouw expertise te delen. Ontdek de impact van DISTINCT webinars. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele webinar die jouw publiek inspireert en betrekt.

Cameraman staat met headset op achter de camera

Waarom kiezen voor DSTNCT Media?

  • Kwaliteit: Bij DISTINCT Media streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit in onze livestreams. Met onze geavanceerde apparatuur en technische expertise zorgen we ervoor dat jouw livestreams er op zijn best uitzien.
  • Betrouwbaar: Wij doen er alles aan om een betrouwbare livestream te garanderen. Zo hoef jij je op de dag zelf geen zorgen te maken.
  • Klantgericht: Jouw visie is de leidraad. We werken nauw samen om de livestream te leveren die perfect aansluit bij jouw wensen.

Ontdek hoe onze diensten jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over jouw volgende project.

Samen jouw verhaal vertellen, hoe doen we dat?

DISTINCT Media bestaat uit een team van gepassioneerde professionals die zich richten op het creëren van hoogwaardige videoproducties. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsvideo, een promotiefilm of een event livestream. Wij helpen je om je boodschap op een effectieve manier over te brengen. Dit is hoe wij te werk gaan:

1. Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar jouw behoeften en doelstellingen. 

2. Plan samenstellen

Op basis van het gesprek stellen wij een plan op over hoe we jouw doelen kunnen behalen met behulp van video.

3. Productie

Aan de hand van het plan wordt jouw video van begin tot eind geproduceerd. Onze producties zijn gericht op het leveren van een hoogwaardig eindresultaat. We houden je op de hoogte van de voortgang tijdens de productie en staan altijd open voor feedback en suggesties.

4. Advies

Wij begrijpen dat het creëren van video een investering is en dat het belangrijk is om de juiste keuzes te maken. Tijdens en na de productie denken we graag mee over hoe video op de beste manier kan worden ingezet om je doelen te behalen.