Over ons

Wat begon als een passie van twee studenten, is uitgelopen naar een missie om bedrijven te helpen groeien door middel van effectieve videocontent.

DSTNCT Media is ontstaan in 2021, toen twee vrienden bij elkaar kwamen om het ondernemen eens een poging te wagen. Twee verschillende skills sets kwamen bij elkaar en na het opzetten van een website en een bedrijfsnaam, pakten we de eerste video en livestream klussen op.

Tegenwoordig is de passie er nog steeds. Met de ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan, zetten we steeds mooiere producties neer, en kunnen we meer en meer bedrijven helpen groeien door effectieve videocontent.

Onze aanpak is gericht op het begrijpen van jullie bedrijf, jullie doelgroep en jullie doelstellingen. We werken nauw samen om de juiste boodschap te definiëren en creatieve videocontent te ontwikkelen die aansluit bij jullie marketingdoelen.

Ons team

Tygo Koopman

Broadcast Engineer

Over Tygo

Op het gebied van livestreaming heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring mogen opdoen zowel tijdens mijn studie en als freelancer bij diverse bedrijven. De ervaring die ik heb kunnen opdoen rijkt van kleine livestreams tot grote televisieproducties. Hierbij ligt mijn focus vooral op het technische gebied. Als engineer houd ik ervan om uit te zoeken hoe systemen optimaal kunnen werken en zorg ik ervoor dat alles tijdens een livestream vlekkeloos werkt. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat er tijdens een stream niks misgaat en dat het team goed met elkaar kan communiceren. 

Bij DSTNCT Media wil ik mijn kennis en ervaring inzetten om hoge kwaliteit livestreams op te zetten en goed te laten verlopen waardoor een evenement of onderwerp goed in beeld kan worden gebracht.

Erik van Essen

Videograaf

Over Erik

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik een enorme passie heb voor het filmvak.

Tijdens mijn studie heb ik al veel kunnen doen als filmmaker. Zo heb ik als freelancer diverse videoproducties gemaakt zoals aftermovies, promotievideo’s en productvideo’s. Ook heb ik als freelancer ervaring opgedaan op het gebied van livestreaming als cameraman, maar ook in andere rollen die bij een livestream komen kijken. 

Ook heb ik samen met zeven anderen een short film mogen maken, hierin ben ik als cinematographer bezig geweest met het uitwerken hoe de film er visueel uit kwam te zien. De film ‘A Twist of Fate’ is inmiddels bij een aantal filmfestivals geselecteerd om te draaien en heeft ook twee prijzen mogen ontvangen voor ‘Best Student Short’ en ‘Best First Time Director Short’.

Bij DSTNCT Media wil ik mijn passie als filmmaker inzetten om hoge kwaliteit en stijlvolle video’s te creëren waarmee een verhaal visueel sterk verteld kan worden.