Videoproductie of livestream in Hengelo

Jouw creatieve partner in videoproductie
en livestreaming in Hengelo

Bereik jouw klanten in Hengelo

Laat je verhaal tot leven komen met onze videoproducties. Of het nu gaat om bedrijfsfilms die de kern van jouw merk vastleggen, productvideo’s die de unieke eigenschappen van je producten benadrukken, of aftermovies die de sfeer van een evenement vastleggen. Wij brengen creativiteit tot uiting in elke opname.

Wie zijn wij?

DISTINCT Media is jouw creatieve partner in videoproductie en livestreaming. Wij zijn twee vrienden met een gedeelde passie voor video. Onze passie is uitgelopen tot een missie om bedrijven te helpen groeien door middel van effectieve videocontent. Met Tygo’s technisch inzicht en Erik’s creatieve input vormen we een sterk team.

Met DISTINCT streven we naar de hoogste kwaliteit. Samen streven we ernaar jouw verhaal zo mooi mogelijk te presenteren.

Onze diensten

Professionele videocamera die 's avonds aan het opnemen is.

Videoproducties

Laat je verhaal tot leven komen met onze hoge kwaliteit videoproducties. Of het nu gaat om bedrijfsfilms die de kern van jouw merk vastleggen, product video’s die de unieke eigenschappen van je producten benadrukken, of aftermovies die de sfeer van een evenement vastleggen, wij brengen creativiteit bij elke opname.

Livestream switcher apparaat in gebruik

Livestreaming

Verbreed jouw bereik met onze livestreamservices. Bereik een wereldwijd publiek en creëer betrokkenheid met naadloze online ervaringen. Of het nu gaat om bedrijfslanceringen, conferenties of speciale evenementen, wij zorgen voor een professionele livestream die indruk maakt.

Showreel

Een aantal van onze klanten

Contact

Een bedrijfsfilm, een aftermovie of een livestream? We zijn erg benieuwd naar wat voor verhaal je wilt vertellen, laten we in contact komen! Bel ons of stuur een berichtje met jouw ideeën. 
Tel: +31 62 88 70 444
Mail: contact@dstnctmedia.nl